Ελληνικά | English

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

         

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Ν. ΚΛΕΦΤΑΡΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ 14

34132 ΧΑΛΚΙΔΑ

ΤΗΛ. : 2221083409

e-mail : [email protected]

 Τραπεζουντίου 14
Πλατεία Αγ. Βαρβάρας
34100  Χαλκίδα

Ιατρείο: 22210 83409
Οικία:   22210 89634

[email protected]

Βρείτε μας στον χάρτη

Άγχος & Οδοντιατρική

 ΑΓΧΟΣ  ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Πίσω από κάθε  οδοντιατρικό πρόβλημα, υπάρχει ένας  άνθρωπος που ταλαιπωρείται και πολύ συχνά ντρέπεται να χαμογελάσει. Είναι αλήθεια ότι η έλλειψη στοματικής υγείας, εκτός από τα καθαυτό ιατρικά προβλήματα που δημιουργεί, είναι υπαίτια πολλές φορές και για άλλα κοινωνικά προβλήματα όπως άγχος, ντροπή, απώλεια εμπιστοσύνης στον εαυτό μας.                                                                                                                         

Ευτυχώς, η σύγχρονη οδοντιατρική έχει πολλούς τρόπους να λύσει αυτά τα προβλήματα και να μας χαρίσει όμορφο και λαμπερό χαμόγελο.

ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ

Είναι πράγματι, πολλοί οι άνθρωποι, που φοβούνται τον οδοντίατρο.Στις περισσότερες περιπτώσεις ενηλίκων, ο φόβος αυτός οφείλεται σε κακές εμπειρίες απο τον οδοντίατρο στα παιδικά τους χρόνια. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, είναι φορές που ο φόβος είναι τόσο βασανιστικός, που ξεπερνάει σε ένταση τον ίδιο τον πόνο!
Γνωρίζοντας το άγχος, που συνοδεύει συνήθως τις οδοντιατρικές θεραπείες, προσπαθούμε να είμαστε πάντοτε κοντά στον άνθρωπο που πάσχει, με σεβασμό και αγάπη, σε έναν χώρο απλό ,λιτό, με ήρεμη ατμόσφαιρα.
Επιθυμία μας, να γίνει, επιτέλους, αγαπητή η οδοντιατρική, χωρίς το φόβο της «καρέκλας»,ακόμη και για τους μικρούς μας φίλους. Πράγματι, στα τόσα χρόνια λειτουργίας μας, είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε ότι η συνεργασία, ακόμη και με τους  μικρούς μας ασθενείς, είναι εξαιρετική, μιας και τους βλέπουμε να ξανάρχονται με προσωπάκια χαρούμενα και γελαστά!
Προσπάθειά μας η οικοδόμηση  μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.