Ελληνικά | English

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

         

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Ν. ΚΛΕΦΤΑΡΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ 14

34132 ΧΑΛΚΙΔΑ

ΤΗΛ. : 2221083409

e-mail : info@dentist-chalkida.gr

 Τραπεζουντίου 14
Πλατεία Αγ. Βαρβάρας
34100  Χαλκίδα

Ιατρείο: 22210 83409
Οικία:   22210 89634

info@dentist-chalkida.gr

Βρείτε μας στον χάρτη

ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

 Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Η σύγχρονη οδοντιατρική διαθέτει απλές και αποτελεσματικές μεθόδους για την πρόληψη των νόσων του στόματος. Όλες αυτές οι   μέθοδοι προϋποθέτουν και απαιτούν τη γνώση των κανόνων στοματικής υγιεινής. Στόχος του ιατρείου μας, η ενημέρωση και η  εκπαίδευσή σας με απλό και σαφή τρόπο στη στοματική υγιεινή, ώστε να έχετε ένα υγιές και όμορφο στόμα. Η υγεία του στόματος έχει σαν αποτέλεσμα, όχι μόνον ένα όμορφο χαμόγελο, αλλά και τη διατήρησή του στα χρόνια.

Έτσι γλυτώνετε από τη συνεχή εμφάνιση νέων προβλημάτων, που  ταλαιπωρούνσωματικά, ψυχικά αλλά και οικονομικά και οδηγούν πολλές φορές στην παραίτηση και την απογοήτευση. Η γνώση της υγιεινής, λοιπόν,  όπλο στα χέρια μας για να επιτύχουμε  στοματική υγεία και να χαμογελάμε ελεύθερα.

 

 

 

Για όλους αυτούς τους λόγους στο ιατρείο μας :

 ► Εκπαιδεύουμε τους ασθενείς μας στην καθημερινή άσκηση στοματικής υγιεινής

 ► Δίδονται κατάλληλα βοηθήματα, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος από τη βλαπτική επίδραση της οδοντικής μικροβιακής πλάκας.

 ► Γίνεται εξατομικευμένη συμβουλευτική διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου.

 ► Αντιμετωπίζεται ο καθένας ανάλογα με το βαθμό τερηδονικού κινδύνου και εφαρμόζονται ειδικά προληπτικά μέτρα για την κάθε περίπτωση.

 ► Χρήση φθοριούχων σκευασμάτων ανάλογα με την ηλικία, τις ανάγκες και τον τερηδονικό κίνδυνο του καθε ατόμου.

 ► Παρακολουθούμε τους ασθενείς μας με τακτικό επανέλεγχο, ώστε να έχουμε μακροχρόνια διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος.