Ελληνικά | English

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

         

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Ν. ΚΛΕΦΤΑΡΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ 14

34132 ΧΑΛΚΙΔΑ

ΤΗΛ. : 2221083409

e-mail : [email protected]

 Τραπεζουντίου 14
Πλατεία Αγ. Βαρβάρας
34100  Χαλκίδα

Ιατρείο: 22210 83409
Οικία:   22210 89634

[email protected]

Βρείτε μας στον χάρτη

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

       Η αισθητική οδοντιατρική προσφέρει το ιδανικό, για κάθε άτομο, χαμόγελο.Τα τελευταία χρόνια, η οδοντιατρική έχει προχωρήσει πολύ στον τομέα της αισθητικής του χαμόγελου. Έτσι, μπορούμε να βελτιώσουμε το χαμόγελό μας, με κάποιον από τους ακόλουθους τρόπους:

  

 

Λεύκανση

Η λεύκανση, με τις σύγχρονες τεχνικές, είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος, που χαρίζει λαμπερό και φωτεινό χαμόγελο.

Λευκά σφραγίσματα

Το υλικό των σφραγισμάτων μπορεί  να είναι πλέον, τις περισσότερες φορές, η σύνθετη ρητίνη, που είναι όχι μόνο καλαίσθητο, αλλά και ανθεκτικό υλικό,  όμοιο με το δόντι . Έτσι δημιουργούμε αόρατα σφραγίσματα.

Όψεις ρητίνης-bonding

Οι όψεις ρητίνης χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις που θέλουμε να βελτιώσουμε την εξωτερική επιφάνεια των δοντιών, με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση στο υλικό του δοντιού και να διορθώσουμε ατέλειες, δυσμορφίες ή κατάγματα . Είναι μια απλή, γρήγορη και οικονομική μέθοδος, με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Όψεις πορσελάνης

 Με τις όψεις πορσελάνης έχουμε εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα. Ένα πολύ λεπτό στρώμα πορσελάνης συγκολλάται στην εξωτερική επιφάνεια του δοντιού, με πολύ μικρή παρέμβαση στο υλικότου δοντιού κι ένα ακόμα πλεονέκτημα, ότι δεν επηρρεάζεται από τις χρωστικές (καπνός καφές κλπ) κι έτσι έχουμε μονιμότητα του αισθητικού αποτελέσματος σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου σε σχέση με τις όψεις ρητίνης. Επιτυγχάνεται τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, με απόλυτη φυσικότητα.

Ολοκεραμικές στεφάνες

Στις ολοκεραμικές στεφάνες, γίνεται ολική κάλυψη του δοντιού  με ειδική πορσελάνη, χωρίς μεταλλικό σκελετό και έχουμε  εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα, με απόλυτα φυσικό χαμόγελο.

Twinkles

Είναι μικροσκοπικά κοσμήματα, τα οποία συγκολλούνται στα δόντια. Η τοποθέτησή τους είναι απλή,  εύκολη και δεν βλάπτει τα δόντια. Επίσης, αν χρειαστεί στο μέλλον,  είναι εύκολη η αφαίρεσή τους,  από τον οδοντίατρο.