Ελληνικά | English

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

         

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Ν. ΚΛΕΦΤΑΡΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ 14

34132 ΧΑΛΚΙΔΑ

ΤΗΛ. : 2221083409

e-mail : [email protected]

 Τραπεζουντίου 14
Πλατεία Αγ. Βαρβάρας
34100  Χαλκίδα

Ιατρείο: 22210 83409
Οικία:   22210 89634

[email protected]

Βρείτε μας στον χάρτη

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

       Αισθητική, όχι μόνο στα δόντια, αλλά και στο πρόσωπο. Είναι αλήθεια, ότι ένα όμορφο χαμόγελο δεν καθορίζεται μόνο από τη μορφή των δοντιών , αλλά και από το περίγραμμα και τον όγκο των χειλιών και ακόμη από τις ρυτίδες , που σχηματίζονται στο πλάι του στόματος  (ρινοπαρειακές αύλακες). 

Καθώς ο χρόνος περνά, η ηλικία, οι ορμόνες, η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα προκαλούν  λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Το δέρμα χάνει, σιγά-σιγά, την ελαστικότητά του και γίνεται πιο εύθραυστο. Μειώνεται η περιεκτικότητά του  σε υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την ενυδάτωσή του. Ταυτόχρονα, χάνεται λίπος κι έτσι  γίνεται πιο ξηρό και  ακόμη χάνει σιγά σιγά το νεανικό  χρώμα και τη λάμψη του. Συγχρόνως, η βαρύτητα, με τη διαρκή της δράση, τραβά το δέρμα προς τα κάτω και δημιουργεί νέες πτυχώσεις.

  Η προσθήκη υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, σε  ενέσιμη μορφή, είναι η δημοφιλέστερη, ίσως, επιλογή για την θεραπεία των γραμμών και ρυτίδων,  διότι μειώνει σημαντικά τα σημάδια της γήρανσης και ενυδατώνει τους ιστούς του δέρματος, ενώ συγχρόνως,  είναι απλή και σύντομη, με  άμεσα και φυσικά αποτελέσματα.

Eπισης, η χρήση botox,  συνήθως στο επάνω μέρος του προσώπου, είναι ένας απλός τρόπος που απαλύνει τις ρυτίδες και δίνει μια ξεκούραστη όψη στο πρόσωπο.